Nieuw interieur MGB.

Op deze pagina ziet U hoe we in het kort het interieur van deze MGB gaan vervangen.

Deze MGB krijgt een mooi nieuw interieur. Het interieur wordt ZWART en is gemaakt van wol. De stoelen worden zwart met een zwarte bies.Als eerste worden de dorpels bekleed. Daarna de midden "tunnel". De bekleding wordt gelijmd met
"Bizon Kit Orgineel".Hier is de achterkant van de binnendorpel goed te zien. Dit achterste gedeelte goed verlijmen en eventueel inknippen. Door de uitstulping zit hiet veel spanning op.De bekleding onder de stoel zit erin. Dit gedeelte wordt verlijmd! Hier is de rechter vloermat verlijmd!De accu afdekplaat is weer bekleedt.De linkerkant wordt nu verder afgewerkt.Het interieur is klaar.De schakelpook en pookhoes worden weer gemonteerd.Komende dagen gaan we de stoelen "aanpakken".
Ook deze stoelen worden weer als nieuw!.De oude bekleding  verwijderen. Daarna monteren we de nieuwe kussens van de rugleuning en zitvlak. In de tijd dat de bekleding droogt hebben we de stoel-rails en schuif-rails gestraald en opnieuw gespoten.De rugleuning is klaar en zijn weer als nieuw.De rechterstoel is klaar en zit er weer in.De kopsteunen zijn ook bijna klaar!Klaar. Op de achtergrond zie je de nieuwe deurpanelen nog net.Klaar!  Week 16   2005.
Ready for take off!!


 THE END
    Up